Miss Hungary 2013 “A Szépség Nagykövetei”

Miss Hungary 2013 “A Szépség Nagykövetei”

Ismerjék meg a Miss Hungary 2013 “A Szépség Nagykövetei” új koncepcióját, eszméit, világát, rövid ismertetőnk segítségvel.

Miss Hungary 2013 – A Szépség Nagykövetei

A Miss Hungary hazánk első és egyben legrégebbi szépségversenye, melyet 1929-ben rendeztek meg első alkalommal és azóta kisebb kihagyásokkal, majd minden évben megrendezésre került.

A versenyről

Magyarország legszebb lányai indultak a versenyen, hogy elnyerjék a megtisztelő Miss Hungary királynői címet.

A tavalyi verseny szellemét folytatva, nem csak magyarországi szépségek indulhatnak a versenyen, hanem a külföldön élő, de magyar állampolgársággal rendelkező lányok is.

A verseny célja

Célunk olyan magyar szépségkirálynő választása, aki szépségével, személyiségével és értékrendjével méltón képviselheti hazánkat mind a hazai, mind a nemzetközi szépségversenyeken, rendezvényeken, eseményeken.

Nyertesünk egy éven keresztül viselheti a “Miss Hungary 2013 “Szépség Nagykövetei” királynői címet.

A 2012-es Miss Hungary királynője: Kelemen Henrietta

A verseny menete

A versenyre minden 17. életévét betöltött lány jelentkezhet, aki megfelel a Miss Hungary 2013 verseny jelentkezési feltételeinek és ezt közjegyzői okiratban aláírja.

A jelentkezők beküldött adataik és képeik alapján területi elődöntőkön vesznek részt, melyek során kiválogatásra kerül az a húsz legszebb lány, akik a döntőbe jutnak.

Felkészítő tábor

A döntőbe jutott húsz lány szeptemberben öt napos felkészítő táborba utazik el, ahol professzionális szakemberek segítségével sajátíthatják el azt a tudást, melyek elengedhetetlenek egy szépségkirálynő számára.

Döntő

Augusztusban kerül megrendezésre a Miss Hungary döntő, egy nagyszabású show műsor keretében, melyet a televízió társaságok is közvetítenek, ahol kiválasztásra kerül Miss Hungary 2013 Szépségkirálynője.